Site Overlay

Gasolie Extra (EN590) uit Oost-Vlaanderen

Two columns
Vertical
Horizontal
Bereken je prijs & bestel
Summary
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Gasolie Extra vertegenwoordigt de volgende generatie in brandstofefficiëntie en wordt door ons, bij Denise De Backer BV uit Berlare in Oost-Vlaanderen, geleverd om te voldoen aan de hoge verwachtingen van moderne verwarmingssystemen en motoren. Als u op zoek bent naar een brandstof die meer biedt dan standaardoplossingen, dan is gasolie Extra de keuze bij uitstek, niet alleen voor uw verwarming maar ook voor landbouwvoertuigen en machines in de industrie in Oost-Vlaanderen.

De meerwaarde van gasolie Extra

Gasolie Extra biedt tal van voordelen boven gewone gasolie. Dit type brandstof staat garant voor een “schonere” verbranding, wat resulteert in minder uitstoot van zwarte rook en een verminderde kans op verstopte roetfilters. Daarnaast is gasolie Extra uitstekend geschikt voor alle types verwarmingsketels, inclusief de nieuwste generatie condensatieketels. Bovendien bieden we u flexibele betaalmogelijkheden en is het gemakkelijk om informatie aan te vragen of te bestellen. Daarbovenop is vanaf 1 december tot en met eind februari onze gasolie Extra ook winterbestendig tot -20°C. Hierbij is hij uitermate geschikt voor bovengrondse tanks en voor alle motoren en machines die onbeschermd tegen de koude door winter moeten. Er moet geen antistollingsadditief meer aan toegevoegd worden, dit product is vanuit de raffinaderij klaar voor gebruik.

Gebruikt u gasolie voor landbouwvoertuigen?

Als u in het bezit bent van landbouwvoertuigen met een commonrail-brandstofsysteem, is gasolie Extra de optimale brandstof. Bij bepaalde constructeurs is het gebruik van dit type zelfs verplicht om te kunnen genieten van de garantievoorwaarden. Als u actief bent in landbouw, tuinbouw, visteelt of bosbouwwerkzaamheden, dan kunt u misschien vrijgesteld worden van de accijnzen op petroleumproducten.

Gebruikt u gasolie voor binnen de industrie?

Als u in het bezit bent van machines van de nieuwste generatie, is gasolie Extra de optimale brandstof voor binnen de industrie. Bij bepaalde constructeurs is het gebruik van gasolie Extra zelfs verplicht om te kunnen genieten van de garantievoorwaarden. Personen of bedrijven die beschikken over installaties of voertuigen die gebruikt worden voor industriële toepassingen, moeten een accijnstoeslag betalen boven op de accijnzen op gasolie voor verwarming.

Bestel eenvoudig uw gasolie

Als vooraanstaand gasolieleverancier begrijpen wij dat tijd en kosten belangrijke factoren zijn voor onze klanten. Daarom zorgen wij voor degelijke gasolieprijzen en een efficiënt bestelproces voor onze

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *